Презетація проєкту #Відчуй

Перебуваючи в постійному потоці життєвого кругообігу, ми часто шукаємо джерела енергії та позитивних емоцій. Парфумерний бутік Kamana і бренд D.OLYA презентують спільний проєкт #Відчуй. Його концепція заснована на важливих для всіх нас почуттях: спокій, впевненість, радість і любов.

23.06 відбудеться презентація першої частини #ВідчуйСпокій в просторі Kamana.

Під час спеціального перфомансу ми задіємо всі органи чуття гостей через спеціально створений аромат, візуальний контент, а також музичні, тактильні і смакові відчуття, які подарують ефект спокою. У кожного гостя буде можливість зануритися у віртуальну реальність, сприйнявши вплив парфумерної композиції, певних звуків, відчути приємну тактильність і смак завдяки VR-технологіям та спеціальному обладнанню.

Для того, щоб у кожного з нас була можливість відтворити стан спокою й умиротворення і після заходу, у рамках проєкту було створено особливі бокси #ВідчуйСпокій 
Шовкова хустка + парфум / дифузор для дому.

Шовк і аромат завжди гармонійно доповнюють одне одного - тактильно, візуально і відчутно. Унікальний принт розроблений художницею Ольгою Дворянською, засновницею бренду DOLYA - відомого українського виробника ексклюзивних шовкових аксесуарів і авторських подарунків.

Основою візуалізації проєкту є дерево і парфумерні інгредієнти спеціально створеного аромату: ірис, сандал, фіалка, ладан, пачулі, ваніль і кедр, як символи сили, спокою і безтурботності їхнього власника. Можливість використання 
VR-окулярів у рамках презентації проєкту надано нашим технічним партнером Injoy VR максимальний простір реальної віртуальності в Україні.

Атмосферу лісу спокою створить FDL. Красиві квіти і стильні подарунки - це все про FDL - FLOWERS DESIGN LIFESTYLE.

Гостей очікує чайна дегустація від партнера MOL'FAR. Чай MOL'FAR для сучасних і енергійних людей, які піклуються про користь вживаних продуктів і одночасно цінують насичений смак чаю, який збирають в екологічно чистому регіоні українських Карпат.

Дата проведення для клієнтів і гостей простору Kamana (за адресою: вул. Велика Васильківська, 100)

24-26.06 з 13:00 до 18:00 за попереднім записом: https://bit.ly/3vEvWwB

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text