Парфумерний гардероб та як його створити?

Парфуми - один з основних аксесуарів, він може як підкреслити певний образ, так і стати його серцем. Саме тому все частіше можна почути про парфумерний гардероб - набір ароматів для певних випадків. Його можна створювати самостійно, але краще звернутися до фахівців, які допоможуть підібрати парфуми, виходячи з характеру людини, його роду занять і життєвого кредо.
Фахівці K
amanA знають: аромат красномовний і допомагає розповісти про людину більше, не сказавши ні слова. Саме тому кожен елемент парфумерного гардеробу має конкретне призначення і функцію.

Одні аромати ідеально підходять для ділових зустрічей, інші - для офіційних заходів або вечірок. Якісь ідеально стануть прекрасним доповненням літньої відпустки, а якісь - ідеально розкриються зимового ранку. Більш того, певні парфуми можуть використовуватися для певного настрою: додадуть радості або викличуть світлу ностальгію, допоможуть підбадьоритися або навпаки - розслабитися.

Вважається, що мінімально в парфумерному гардеробі має бути три аромату - робочий, для відпочинку і для побачень, а ось максимальна кількість нічим не обмежена. Крім того, при формуванні парфумерного гардеробу фахівці KamanA звертають увагу ще на один момент: аромат повинен відповідати оточенню.

Наприклад, підбираючи аромат для роботи фахівець порекомендує уникати важких і густих ароматів, оскільки в кращому випадку запам'ятають не людину, а його парфум. У гіршому ж - це може доставити дискомфорт оточуючим, особливо якщо мова йде про зустрічі в приміщенні. Тут краще підходять свіжі і спокійні аромати.

Парфуми для відпочинку надає великий простір для фантазії. Якщо мова про вихід у світ, тут насичений і інтенсивний аромат навпаки може зіграти свою роль і привернути увагу. Для прогулянок вибирають нейтральний парфум зі свіжими і яскравими нотами, яким навіть міське повітря не перешкода. Ну а для романтичного побачення ідеально підходять солодкі або пряні аромати з багатим звучанням.

А розпочати створювати колекцію парфумів спеціалісти KamanA рекомендують з послуги «Парфумерний гардероб» і складання психологічного портрету після тестування ефірними оліями і індивідуального підбору ароматів.

Записатися на послугу можна за телефоном +38 (098) 322 33 77 або замовляйте одразу 1 клік на нашому сайті. 

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text