ТОП 5 унісекс ароматів на весну: рекомендації парфумерних стилістів KamanA

Парфуми та весняний настрій

Новий сезон – новий стиль! Геть теплі куртки і черевики на хутрі, саме час діставати легке пальто і насолоджуватися весняним сонцем. І разом зі зміною одягу, варто замислитися і про зміну ще одного гардероба – парфумерного. Адже аромати – це той дивовижний інструмент, який допомагає змінювати настрій неначе з допомогою магії, знаходити потрібний ресурс і проживати ті емоції, що хочеться.

Парфумерні стилісти KamanA Perfume Store у виборі запаху на весну рекомендують обирати свіжі та солодкі ноти. В першу чергу, це звичайно ноти туберози, жасміну, неролі і мімози – вони несуть в собі настрій радості і любові. Чудово їх доповнює солодкість карамелі, легка кислинка червоних ягід і свіжий пронизливий аромат цитрусів. Такий букет допоможе створити образ людини енергійної, відкритої, натхненної і вільної. По-справжньому підкреслити свою індивідуальність допомагають аромати нішеві – це найкращий спосіб одночасно і виглядати чарівно, і так себе відчувати.

Ще один плюс ніші – в ній немає гендеру, будь-який з ароматів – унісекс. Тому якщо ви вибрали собі парфум, але не наважуєтеся його купити, оскільки він здається занадто «жіночим» або занадто «чоловічим» – будьте сміливими.

 

Рейтинг нішевої парфумерії для весни 2021 від KamanA Perfume Store

Щоб полегшити вибір, наші парфумерні стилісти обрали 5 кращих ароматів для цього сезону: кожен з них несе в собі заряд правильного стану, а разом вони складають чудовий парфумерний гардероб на різні випадки життя.

1. Flamenco Ramon Monegal

Аромат пристрасті, сили, енергії, який натхненний однойменним танцем. Іспанський парфумер Рамон Монегал використовував поєднання квіткових, фруктових і ягідних нот, щоб створити надзвичайно зачаровуючую композицію. Парум відкриваюється легкими ніжними акордами фіалки, малини і апельсинового кольору, потім звучать оксамитові ірис, жасмин і троянда. Багатий шлейф огортає благородністю білого кедра, кипариса та амбри. Фахівці KamanA Perfume Store радять одягати Flamenco на романтичне побачення та вечірку – його ноти створять дивовижну атмосферу близькості, пристрасті і одночасно легкості – все заради незабутнього вечора.

2. Premiere Danse Paul Emilien

«Перший танець» французького майстра Поля Емільєна – повна протилежність попередньому парфуму. Якщо Flamenco – це ураган емоцій, який перемежовується несподівано важкими акордами, то Premiere Danse – плавний, вишуканий, ніжний аромат. Автор прагнув відобразити атмосферу граціозних і пишних балів у палацах, де немає місця пристрасті і поривам. Серед верхніх нот – чудовий букет червоних ягід, сицилійського мандарина і помаранчі, серце ж складають більш складні за своїм звучанням деревні ноти, ветівер і мімоза. Для бази парфумер вибрав класичні амбру і білий ладан, але додав бензоїн і лабданум, щоб надати аромату більшої елітарності.

3. Ramon Monegal Ole

Olé – це стан захоплення та радості. Енергетика іспанського парфумера Рамона Монегала тут розкривається через незвичайні і несподівані поєднання. Аромат відкривається нотами тропічного ананаса і дикої червоної малини, змінюючись потім віргінським кедром, грандіфлори і чорною орхідеєю. А щоб остаточно звести з розуму і вас, і оточуючих, парфумер використав для шлейфа білий мускус, бурбонську ваніль і бальзам з канадської ялиці. За відгуками покупців, залишитися байдужим до Olé просто неможливо.

4. The New One Ramon Monegal

Дуже популярний серед наших клієнтів аромат, The New One – це гордість KamanA Perfume Store, адже його Рамон створював разом з нашою командою! Шану українським патріотам, захват перед їхньою мужністю, захоплення новим поколінням нашої країни – вільним, сильним, чесним. Тому і склад парфуму досить символічний. Наприклад, дубовий мох в верхніх нотах – це відчуття свободи, бергамот – енергії і оптимізму, а герань – гостинності. В серці – морські акорди, гіацинт, тубероза і жасмин, які створюють сильний емоційний заряд, а благородства аромату надають нижні ноти мускусу, бобів тонка і абрикоса.

5. Entre Naranjos Ramon Monegal

Настрій спокою, гармонії, комфорту і радості – цей парфум немов уособлює собою відпочинок в південних країнах, де нема сенсу поспішати. Якщо ви любите цитрусові аромати – Entre Naranjos спеціально для вас. Адже відкривається він квітами апельсину і апельсиновою цедрою, яка потім вибухає більш яскравими нотами помаранчі і неролі, а після – затихає нотами амбри і пачулі. Чудовий аромат для теплих травневих вечорів.

Замовляйте ці кошти на нашому сайті в один клік. А якщо хочете дізнатися про них більше або проконсультуватися з нашими фахівцями - зателефонувати нам +38 (098) 322 33 77 або приходьте в бутик Kamanа Perfume Store особисто - з радістю розповімо більше.

Ароматного вам дня!

Comments (1)

    • Alina Podvalnaya
    • 2021-04-02 16:57:09
    Прекрасная подобрела. Спасибо! Как раз ищу ароматы для весны. Обожаю Каману!

New comment

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text