ТОП-5 кремів для зони навколо очей: рейтинг 2021

Зморшки навколо очей - неминуче прояви старіння шкіри. Кожного разу, коли ми здивовано піднімаємо брови, хмуримося або банально моргаємо, то використовуємо безліч мікром’язів. Вони і створюють навантаження на шкіру: поступово зникає тонус, втрачається тургор і еластичність. Пов'язано це відразу з кількома факторами:

  • шкіра в зоні очей в 3 рази тонша, ніж на щоках або лобі і, як наслідок, вразливіша перед будь-якими впливами
  • в ній менше еластину і колагену, які відповідають за збереження пружності
  • вона сохне швидше, ніж інші зони, що пов'язано з особливістю клітинного складу

Грає роль і спосіб життя. Наприклад, алкоголь, куріння, стрес і безсоння призводять до набряклості обличчя і, як наслідок, розтягування шкіри. Страждає вона і від сонячних променів - вони витягують вологу з клітин і в цілому негативно впливають на її стан. Неправильний вибір косметики і скрабів також має свої наслідки. Не можна забувати про вікові зміни, а також «подарунок» активної міміки - «гусячі лапки» неминучі для всіх.

Так що ж робити? Перш за все - задуматися про те, що відбувається з вашим тілом - чи все йде вам на користь? Відстежувати харчування і щоденне споживання води, можливо придбати якийсь вітамінний комплекс. І найголовніше - варто обрати хороші якісні засоби по догляду за шкірою навколо очей.

Фахівці Kamanа Perfume Store рекомендують:

  • зволожувати шкіру обличчя натуральними екстрактами (алое, ромашка, календула), влітку використовувати крем з високим показником SPF
  • гілауронова кислота - ваш кращий друг. Не бійтеся кремів, на яких написано «anti-age» - ця косметика однаково ефективна в будь-якому віці. Тим більше, що простіше не позбуватися від зморшок, а попередити їх появу
  • чим доросліше ви стаєте, тим сильніше шкіра втрачає свою еластичність. Тому після 30 варто використовувати креми з ліфтинг-ефектом - вони допоможуть збільшити концентрацію еластину і колагену в шкірі

Найкращі креми для шкіри навколо очей

Які ж засоби краще обрати в 2021 році? Спеціально для вас спеціалісти Kamanа склали рейтинг кремів для догляду за настільки ніжною зоною.

1. Крем-ліфтинг для повік з освітлюючим ефектом Instytutum Truly-Transforming Brightening Eye Cream

Зволожує шкіру, миттєво усуває мікрозморшки, зміцнює захисні бар'єри і зменшує набряклість. До складу входить мультимолекулярний комплекс гіалуронової кислоти і стовбурові клітини малини, які сприяють розгладженню шкіри. Кофеїн не тільки виводить токсини, але і тонізує, повертаючи шкірі природний вигляд. Ліфтинговий ефект створюють екстракти кори сигезбекії східної і шовкової акації, а кора ясеня, клітини кавового дерева, масло каріте і вітамін РР усувають горезвісні гусячі лапки.

2. Сироватка для шкіри навколо очей Charme d'Orient Paris

У складі сироватки - бджолиний віск, мед, розмарин, ромашка, арганове масло - ідеальний комплекс для того, щоб освітлити шкіру, зняти набряклість і прибрати невеликі зморшки. Засіб легко всмоктується, залишаючи приємний аромат. Призначено для щоденного догляду.

3. Крем PERFECT з вітаміном С для шкіри навколо очей 3LAB

Цей крем фахівці KamanA Perfume Store рекомендує в першу чергу для чутливої ​​шкіри. Вітамін С, антиоксиданти і зволожуючі компоненти допоможуть усунути темні кола, пом'якшать і покращувати тургор шкіри. Крем володіє антивіковим ефектом і впливає на клітини дуже делікатно, тому його можна використовувати в будь-якому віці.

4. Крем для контуру навколо очей і губ Yon-Ka Excellence Code Contours

Цей крем отримав безліч позитивних відгуків професійних косметологів і стилістів. Вся справа в його ніжній шовковистій структурі і одночасно потужному ефекті. Він прекрасно справляється з усуненням вікових проявів, а аплікатор з охолоджуючим ефектом допомагає швидше досягти потрібних результатів. Від постійного застосування засобу шкіра світлішає, зникає втома, контур губ стає більш чітким і виразним. Розгладжуються як дрібні, так і великі зморшки. Крем має ефект глибокого ліфтингу верхніх повік (до 60%), зменшує довжину «гусячих лапок» на 48%, а інтенсивність темних кіл навколо очей - на 50%.

5. Крем Yon-Ka Nutri-Contour для очей і губ

Насичений крем для контурів очей та губ з маслом лісового горіха. Забезпечує шкірі потрібне живлення, захищає від сухості і зморшок. Склад крему збагачений вітамінами Е, F і PР і ромашкою, яка заспокоює шкіру і допомагає їй відновитися швидше.

Замовляйте ці засоби на нашому сайті в один клік вже сьогодні. А якщо хочете дізнатися про них більше або проконсультуватися з нашими спеціалістами - зателефонуйте нам +38 (098) 322 33 77, або приходьте в бутик Kamanа Perfume Store особисто - з радістю розповімо більше.

Ароматного вам дня!

Comments (2)

    • Анна
    • 2021-04-05 16:05:41
    Подобрать уход под глаза всегда очень сложно! Спасибо за отличную подборку средств.
    • Ірина
    • 2023-01-03 16:30:52
    Як дізнатись ціни і замовити?

New comment

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text